Neden Ayvaz Su?
Kaynaklarımız, dolum tesislerinden zirveye kadar olan kilometrelerce mesafeden, gıda standartlarına uygun boru hatları ile işletmeye ulaşmaktadır. Tamamen şehirlerden ve bütün kötü etkenlerden (eksoz, toz, duman, vs.) uzak bir belde oluşu suyun tadını diğerlerinden bir kat daha arttırmaktadır. T.C. devleti tarafından onaylanan mineral değerler tablomuzla Niksar’ın suyu vazgeçilmez bir şifa kaynağı konumundadır. Uzman doktorların da söylediği gibi bir kişi günlük ortalama 2,5-3 litre su tüketmelidir. Yılda ortalama 900-1,100 litre arası su tüketilmesi gerekiyor. Kanın %92’si, kemiklerin %22’si beynin ve kasların %75’inin sudan oluştuğunu düşünecek olursak günümüzde birçok gıda maddesinin dağallıktan uzak GDO’suyla (Genetiği değiştirilmiş organizmalar) oynandığını biliyoruz. Bununla birlikte Niksar’ımızdan çıkan doğal kaynak suyu Niksu ve içme suyu olarak Ayvaz su yetişmekte olan nesilimizin olmazsa olmazı olarak nitelendirilebilir.